'NAŠA JE ŽELJA VELIKA' / Čupić najavio teško gostovanje: 'Oni igraju totalni rukomet, ali i mi smo u dobrom momentu'

Image
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL

"Dosta dobro smo to radili u Zagrebu, a dat ćemo sve od sebe da sve ponovimo i u Poljskoj. Oni će ovoga puta biti odmorniji i spremniji, ali i naša je želja velika i mislim da se i mi imamo ćemo nadati“

21.11.2023.
14:43
Sasa Miljevic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon 22-22 na domaćem terenu ovog četvrtka, od 18.45 sati, rukometaši Zagreba će u gostima odigrati dvoboj osmog kola EHF Lige prvaka skupine A protiv poljskog Kielcea.

Image
NENAD ŠOŠTARIĆ /

Vrlo važna utakmica za PPD Zagreb: 'Ekipa je u dobrom stanju, ali nedostajat će nam Srna'

Image
NENAD ŠOŠTARIĆ /

Vrlo važna utakmica za PPD Zagreb: 'Ekipa je u dobrom stanju, ali nedostajat će nam Srna'

„Kielce je jedna od najboljih svjetskih momčadi i s njima je uvijek teško igrati, posebno na njihovom terenu. S druge strane i mi smo već dokazali da imamo što za reći i ne bih htio da idemo tamo s bijelom zastavom. Ne želim da nam misao vodilja bude da pokušamo izgubiti sa što manjom razlikom, već da idemo tamo s namjerom i željom pobijediti. Nažalost, to ćemo morati napraviti bez Patryka Walczaka koji je otpao iz kombinacija još nakon prve utakmice s Kielceom. Mi imamo još dva pivota i oni će to pokriti najbolje što mogu“, naglasio je Andrija Nikolić, trener Zagreba, koji nakon sedam utakmica u Ligi prvaka ima dvije pobjede, dva remija i tri poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ako bih nekoga trebao istaknuti kod Kielcea, onda su to njihovi kružni napadači koji su stvarno odlični. Dosta njihovih akcija završava upravo na njima, a na nama je da to pokušamo što bolje zatvoriti. Dosta dobro smo to radili u Zagrebu, a dat ćemo sve od sebe da sve ponovimo i u Poljskoj. Oni će ovoga puta biti odmorniji i spremniji, ali i naša je želja velika i mislim da se i mi imamo ćemo nadati“, bile su riječi Nikolića.

Igrač Ivan Čupić očekuje drugačiju utakmicu protiv poljskog prvaka u odnosu na zagrebački dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Mislim da nas čeka totalno drugačija utakmica od one u Zagrebu. Kielce će sada biti spremniji i odmorniji, nemaju iza sebe nastup na Super Globe turniru i mogu se koncentrirati isključivo na nas. Moram reći da su momčad koja igra dosta drugačije u gostima i doma. Kada igraju vani onda igraju na rezultat, pragmatično, gol za gol. Kada su doma, nošeni svojom sjajnom publikom, onda imamo priliku vidjeti nešto što ja zovem totalni rukomet i to uz njih još jedino Pariz zna ponekad pokazati. Teško im je parirati u Poljskoj. No, mi smo u dobrom momentu. Dobro igramo, imamo i rezultat i želimo nastaviti u tom ritmu“, izjavio je Čupić.

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo