Čupić ima nevjerojatnu priliku! To mora iskoristiti

Hrvatski rukometaši osim velike prilike za osvajanje olimpijske medalje, imaju i šansu da u svojim redovima imaju najbolje strijelca turnira.

9.8.2012.
23:48
VOYO logo

Desno krilo hrvatske reprezentacije Ivan Čupić do sada je u Londonu u šest utakmica zabio 41 gol, što je tri manje od Islanđanina Gudjona Valura Sigurdssona. Kako su Islanđani porazom od Mađara završili svoj nastup u Londonu, Čupku su potrebna samo četiri gola da postane najbolji strijelac Igara.

Kako se čini Čupiću je jedini konkurent za to Šveđanin Niclas Ekberg, koji je dosad zabio 38 golova, a svoju će statistiku imati priliku popraviti u još najmanje jednoj utakmici, jer je njegova reprezentacija izborila polufinale pobjedom nad Danskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među najboljih deset topnika prvenstva osim spomenute trojke nalaze se još po dva Danca (Eggert i Hansen), Islanđana (Palmarsson i Petersson) i Mađara (Csaszar i Nagy), te Francuz Fernandez (28 golova), koji će biti velika prijetnja hrvatskim vratarima u polufinalnom dvoboju u petak u 21.30 sati.

Izbornik njemačke reprezentacije Martin Heuberger uopće ne dvoji kako je Hrvatska u ovom trenutku puno bolja momčad od Fernandeza, Karabatića i društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvati su me dosad više oduševili na olimpijskom turniru. Mislim da će ući u finale. Imaju raznovrsniju obranu s različitim opcijama pokrivanja suparnika", naglasio je Heuberger, dodavši kako sudar Hrvatske i Francuske smatra finalom prije finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo