Stigla poruka legendarnog Line: 'Imam neki dobar osjećaj'

Dan uoči prvog nastupa hrvatskih rukometaša na Svjetskom prvenstvu u Kataru, oglasio se i bivši izbornik Lino Červar. Čovjek koji je našu reprezentaciju vodio do svjetskog zlata 2003.

15.1.2015.
14:12
VOYO logo

Hrvatska otvara SP u petak protiv Austrije u 17 sati, a u skupini B su još smještene i reprezentacije Tunisa, Irana, Makedonije i BiH. Četiri prvoplasirane momčadi iz svake skupine plasirat će se u osminu finala, te do kraja igrati nokaut-sustavom do odluke o prvaku.

"Imam neki dobar osjećaj. Možda je ovo trenutak da igramo u finalu i da napravimo veliku stvar. Ono što me se posebno dojmilo je da smo otišli na SP skromno, a ne napuhani", rekao je Červar za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i većina stručnjaka, i Červar misli da se kvalitetom izdvajaju četiri reprezentacije - Danska, Francuska, Španjolska i Hrvatska. Njegov su favorit, dakako, Kauboji koje s klupe vodi njegov učenik Slavko Goluža. "Želim mu, kao i svim reprezentativcima, da se vrate kući s medaljom. Naravno, bio bih bahat kad bih rekao onom najsjajnijom, ali nju bih želio", zaključio je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo