ČERVAR 'POKLOPIO' DANCE I USUDIO SE REĆI ONO ŠTO SVI MISLE: / 'To se događa još od vremena dok je Balić igrao...'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Ipak, ne treba zaboraviti kakav su uspjeh napravile naše rukometašice, a Červar se nada da slijede još i bolje stvari

22.12.2020.
8:32
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija vratila se u ponedjeljak s, može se to sad slobodno reći, povijesnog Europskog prvenstva. Cure su s brončanim medaljama uletjele u Hrvatsku, a najslađa je bila pobjeda upravo u posljednjoj utakmici protiv favoriziranih Dankinja.

Već je nadaleko poznata priča kako je danski izbornik Jesper Jansen nesportski podcijenio našu ekipu, a onda nakon utakmice prozivao sutkinje koje su njegovu ekipu navodno pokrale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije to baš najbolje "sjelo" izborniku muške rukometne reprezentacije Hrvatske Lini Červaru koji je vodio pregršt takvih važnih utakmica. Kaže, nije iznenađen.

Image
KREATOR RUKOMETNE BAJKE BEZ DLAKE NA JEZIKU: /

'To je zvučalo kao da je Hrvatska zadnje smeće. Rekao sam i Jørgensenu da ga može biti sram'

Image
KREATOR RUKOMETNE BAJKE BEZ DLAKE NA JEZIKU: /

'To je zvučalo kao da je Hrvatska zadnje smeće. Rekao sam i Jørgensenu da ga može biti sram'

Otvaranje prostora manipulacijama

"Nije me iznenadila ta reakcija danskog trenera. Sada se možemo samo prisjetiti nekih naših utakmica, pa i finala, još iz doba dok je Ivano Balić igrao pa na ovamo. Prisjetiti i priupitati je li naše zaustavljanje u nekim finalima bilo samo zato jer nismo mogli napraviti taj zadnji korak ili su baš ovakvi tipovi poput Jensena odlučivali", objasnio je Červar u razgovoru za Sportske novosti te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam bio taj koji se uvijek žalio na suđenje. Pojasnit ću i zašto. Zato jer rukomet ima neka konzervativna pravila u kojima je interpretacija rukometnih pravila u ovisnosti o subjektivnoj prosudbi sudaca. To nigdje u svijetu nemate. Klasičan primjer otvaranja prostora manipulacijama."

Ipak, ne treba zaboraviti kakav su uspjeh napravile naše rukometašice, a Červar se nada da slijede još i bolje stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kolega Šoštarić, kao jedan vrijedan trener, izniman radnik i stručnjak koji se dokazao u klupskom radu, zaslužuje sve komplimente. Ova naša reprezentacija nije nikoga ostavila ravnodušnima. Ovo se mora pretvoriti u kontinuitet. Ova medalja im treba biti poticaj da već na sljedećem natjecanju igraju jednako važnu rolu, da ne ispadne da su “plesale samo jedno ljeto ili prosinac”, zaključio je trener hrvatskih rukometaša koji u svoju borbu za svjetsku medalju kreću u siječnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo