Bomba iz Madrida: Hrvat ostvario transfer života!

Rukometaš CO Zagreba i hrvatske reprezentacije Jakov Gojun novi je član rukometnog diva Atletica iz Madrida.

25.4.2012.
12:43
VOYO logo

Gojun bi s klubom, u kojem igraju Šterbik, Lazarov, Dinar, Entrerrios, Abalo i druge zvijezde, trebao potpisati trogodišnji ugovor, doznali smo od izvora bliskog igraču. Informaciju nam je potvrdio i Zoran Gobac, prvi čovjek hrvatskog rukometa.

S obzirom da je Gojun od kraja ove sezone slobodan igrač, pa Zagreb za njega neće dobiti ni euro, Gobac i nije bio baš u slavljeničkom raspoloženju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavite li najveći transfer sezone?

"A što da slavim? Mi od toga nećemo imati ništa, ali drago mi je da je Jakov ostvario takav transfer. Makar, pitanje je što će tu još biti jer je Atletico u financijskim problemima. Tko zna, možda nam se vrati već ove godine", uz smiješak je poručio Gobac, ali i dodao da je rastanak s igračem protekao korektno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma nema tu nikakvih problema, naravno da je sve u redu."

26-godišnji Splićanin je rukometno stasao u RK Krilniku i Solinu, s 18 godina je otišao u riječki Zamet, a potom u Sisciju, gdje ga je Slavko Goluža, tadašnji trener momčadi iz Siska i pomoćnik Line Červara, preporučio za dolazak u Zagreb i reprezentaciju. 203 centimetra visok Hrvat trebao bi u Atleticu zamijeniti jednog od najboljih obrambenih rukometaša današnjice, slavnog Francuza Didiera Dinarta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo