Balić Goluži u nevjerici: 'I ti mene vadiš van???'

Hrvatska nije uspjela izboriti finale Olimpijskih igara. Dugo će se raspravljati tko je krivac za to, ali ostaje dojam da je raspoloženi Ivano Balić predugo u ovom porazu (22:25) sjedio na klupi.

10.8.2012.
23:32
VOYO logo

Ivano Balić je drugo poluvrijeme sjedio na klupi odvojen od drugih, a nekoliko minuta prije kraja kad ga je Goluža izvadio iz igre, u nevjerici je viknuo Goluži:

"I ti mene vadiš van???".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sasvim opravdano je reagirao Balić koji je bio ponajbolji igrač u neraspoloženoj momčadi Hrvatske, ali Goluža to kao da nije vidio. Ivano je na kraju skupio tek 25 minuta, uz frustracije na klupi. Evo kako je izbornik objasnio njegovo neigranje.

http://video.rutube.ru/4656f6a90016c3d6d58b0c88eb92a7aa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne možemo mi mijenjati tri - četiri igrača, Duvnjak je promašio tri, četiri napada, a Balića sam čuvao za zadnjih 15 minuta, ali kad smo došli na minus jedan nismo znali iskoristiti polukontru kod 19:18. Tu se prelomilo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je djelovala uplašeno, a izbornik nakon utakmice nije znao objasniti zašto je to bilo tako.

"Pa ne vidim razloga zašto su se uplašili. Nismo dobro otvorili utakmicu. Mi smo njih kasnije stigli, ali onda smo opet napravili nekoliko grešaka. Treba reći da smo za ovakvu utakmicu napravili previše grešaka", rekao je Keta koji je od početka utakmice izgledao pored terena izgubljen kao Marko Kopljar na parketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto su neprepoznatiljivi Kopljar i Alilović tolilo dugo ostali u igri u prvom poluvremenu? Zašto umjesto Bičanića drugo poluvrijeme nije otvorio uigrani Vuković, i Balić, koji je donio preokret krajem prvog? Goluža bi puno puta trebao pogledati snimku utakmice...

"Meni je trebao jedan svježi igrač, znao sam da Dule i Lac neće izdržati. Bio je opasan za gol, ali opet velim općenito, bilo je to previše tehničkih grešaka", rekao je Goluža, te zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo došli uzeti zlato, ali oni su bili bolji. Idemo pobijediti Mađarsku. Treba dići glavu i uzeti tu broncu."

Igor Vori bio je vidno razočaran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doslovno smo se usrali od straha, tolko smo zicera promašili u prvom dijelu, pa i u drugom, Treba čestitati Francuzima i to je to."

"Oni su nas uspavali. To je bio njihov cilj. Pametno su igrali u napadu, a naša obrana nije bila baš dobra. Ostavljali smo Mirka na streljani", rekao je Vori, te zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dva mjeseca smo ginuli za zlato, i sad ovo. Ne znam što reći."

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo