Veliki transfer / Mlada Hrvatica potpisala za ponajbolju momčad u Europi: 'Ona je najbolja na svijetu'

Image

Jedna od najboljih mladih rukometašica u Europi dolazi iz Hrvatske i potpisala je za jednu od najboljih momčadi na svijetu.

6.5.2022.
19:07
VOYO logo

Anđela Žagar (17), mlada je hrvatska rukometašica i kadetska reprezentativka. Do sada je nastupala za Lokomotivu i Bjelovar, a prije nekoliko dana potpisala je ugovor s jednom od najboljih ekipa na svijetu, francuskim Metzom

Anđela je tijekom sezone u Bjelovar stigla iz Lokomotive, a u rukometnim se krugovima o njoj priča kao najboljoj mladoj igračici u Europi na svojoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao bih da je najbolja na svijetu na svojoj poziciji u svom godištu. Ovdje će se, vjerujem, razviti u fantastičnu igračicu", uvjeren je predsjednik Metza Thierry Weizman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Metzu jeveć igraju hrvatske reprezentativke Ivana Kapitanović i Ćamila Mičijević, iako Kapitanović odlazi u Rapid iz Bukurešta.

"Čim se vrati sa Svjetskog kadetskog prvenstva, očekujemo je u prvoj ekipi. Ovisno o tome kako će se oporavljati Emma Jacques, Anđela će biti na raspolaganju za prvu i drugu ekipu" , poručio je trener Metza Emmanuel Mayonnade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Mayonnadeom, koji je do rujna bio i izbornik Nizozemske, Metz dominira u francuskom prvenstvu, ima 22 pobjede u 22 kola, a igrat će i Final Four Lige prvakinja jer je EHF izbacio ruski Rostov iz četvrtfinala, pa je bez borbe prošao među četiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo