POSLJEDNJE PRIPREME / Kauboji i nakon pobjede vide prostora za napredak prije Svjetskog prvenstva: Žele biti još bolji protiv Izraela

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Posljednja provjera protiv Izraela pomno se priprema i dobrom predstavom želi se poslati poruka suparnicima da je Hrvatska spremna za Svjetsko prvenstvo

7.1.2023.
17:11
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Nadamo se novoj dobroj utakmici i pobjedi, rekao je hrvatski rukometni reprezentativac Paolo Kraljević prije utakmice Croatia Cupa između Hrvatske i Izraela u Poreču, u nedjelju od 20.15 sati.

Image
POSLJEDNJE PRIPREME /

Hrvatska na krilima nezaustavljivog Martinovića svladala mlađahnu Makedoniju: Sjajna predstava Kauboja uoči SP-a

Image
POSLJEDNJE PRIPREME /

Hrvatska na krilima nezaustavljivog Martinovića svladala mlađahnu Makedoniju: Sjajna predstava Kauboja uoči SP-a

Dan nakon susreta protiv Sjeverne Makedonije i pobjede 40-34, za najbolje hrvatske rukometaše nije bilo predaha. U subotu ujutro su odradili lakši trening, potom marketinške aktivnosti, nazočili potpisivanju sponzorskog ugovora između Ine i Hrvatskog rukometnog saveza te u večernjim satima odradili još jedan trening od dva sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj protiv Sjeverne Makedonije je opet pokazao određene manjkavosti u obrani, ali ono što posebno veseli je raznovrsna i dobra igra u napadu te što nije bilo nikakvih ozljeda. Sve napore vrlo zahtjevnog susreta izdržao je slavljenik Ivan Martinović. Bez problema je drugo poluvrijeme odigrao i Filip Glavaš kojeg je posljednjih dana mučila prepona. Vratari su opet bili na visokoj razini tako da razloga za optimizam ima dosta.

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

„Sada smo ušli u malo jaču fazu priprema, a mi vratari težimo s obranom raditi na nekim detaljima kako bi usavršili taj dio igre. Protiv Sjeverne Makedonije smo primili dosta pogodaka, premda je obrana u nekim trenucima susreta djelovala jako dobro. No, takva dobra razdoblja moramo razvući na što duže periode. Sigurno je da prostora za napredak imamo. Igrom u napadu moramo zasad biti zadovoljni“, rekao je uoči ogleda protiv Izraela vratar Dominik Kuzmanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja provjera protiv Izraela pomno se priprema i dobrom predstavom želi se poslati poruka suparnicima da je Hrvatska spremna za Svjetsko prvenstvo. Izraelci su još jedna od onih reprezentacija koja posljednjih godina brzo raste. Sve je više inozemnih trenera koji rade s njihovim selekcijama. Tako je ovoga trenutka na čelu seniorske vrste odličan stručnjak iz Srbije Dragan Đukić. Izrael je na putu za Svjetsko prvenstvo zapeo u play-offu protiv Mađarske. Do sada još nikada nisu nastupili na velikom natjecanju.

Image
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
Image
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL

„Izrael nam je jednim dijelom nepoznanica, ali se nadamo dobroj igri i pobjedi. Vjerujemo i da ćemo u nedjelju poboljšati igru u obrani. Ona nije bila na pravoj razini na prošloj utakmici o čemu govori veliki broj primljenih golova. Primili smo puno lakih pogodaka, njihov je pivot lako dolazio do lopte“, komentirao je reprezentativac Paolo Kraljević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo