NEKA NOVA HRVATSKA / Igor Karačić iskreno uoči SP-a: 'Priča se da nismo više ekipa na najvećoj razini'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Hrvatska će na Svjetskom prvenstvu igrati u skupini protiv Egipata, Sjedinjenih Američkih Država i Maroka, a sve utakmice pratite samo na RTL-u i našoj platformi Play

5.1.2023.
14:35
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija već tradicionalno dočekuje novo veliko natjecanje s pripremnim utakmicama na Croatia Cupu, a tamo će naše reprezentativce čekati utakmice protiv Sjeverne Makedonije i Izraela.

Spomenute pripremne utakmice možete pratiti samo uz program RTL 2. Reprezentativac Igor Karačić zadovoljan je kako se reprezentacija pripremila iako je zbog ozljeda otpalo dosta igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRIPREME ZA SP /

Horvat: 'Mlađi igrači su shvatili da je igranje za reprezentaciju rad, odricanje i muka'

Image
PRIPREME ZA SP /

Horvat: 'Mlađi igrači su shvatili da je igranje za reprezentaciju rad, odricanje i muka'

"Dobro se trenira, pozitivna je energija i atmosfera. Radujemo se svakom treningu, dali su nam male šanse, ali tu smo, zajedno smo, borimo se, radimo i iščekujemo to prvenstvo", rekao je.

Mladi reprezentativci svojom ozbiljnošću na treningu daju motiv. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam skeptičan prije dva mjeseca jer ne znaš tko će biti prisutan od igrača, puno ih je otpalo. A onda sam vidio kako mladi i stari grizu parket što mi je dalo dodatni motiv da ubacim u brzinu više", dodao je Karačić.

Osvrnuo se na Svjetsko prvenstvo koje se igra u Poljskoj i Švedskoj od 11. do 29. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da će ovo biti jedno dobro prvenstvo za nas. Moramo misliti samo na nas. Sjeverna Makedonija je dobra ekipa, dobar tim i ne trebamo previše razbijati glavu tko su i što su. Moramo se pripremiti za prvu utakmicu na SP-u jer je poznato da se priča da više nismo ekipa na najvišem 'levelu'.

To smo i pokazali na zadnja dva prvenstva, ali ne treba bježati od toga, moramo ići korak po korak. Tu je Egipat i moramo pobijediti da bi lakše ušli u prvenstvo, da bismo dobili samopouzdanje, moramo misliti samo na nas, a ne na protivnika i da se što bolje prezentiramo", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je u skupini G, a protivnici će joj biti Egipat, Sjedinjene Američke Države i Maroko, a sve utakmice pratite samo na RTL-u i našoj platformi Play.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo