Play ponuda

PROŠLI SU KILMETARA i KILOMETARA / Ekipa je došla, sve je spremno: RTL-ovci stigli u Švedsku, evo s kime ćemo pratiti Kauboje

Image
Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Uskoro počinje Svjetsko rukometno prvenstvo koje ćemo pratiti na programima RTL Televizija

11.1.2023.
16:57
Jurica Galoić/Pixsell
Play ponuda

Svjetsko rukometno prvenstvo počinje utakmicom između Francuske i Poljske, koju gledatelji mogu pratiti na kanalu RTL2 od 20.25 sati. Hrvatsku reprezentaciju ždrijeb je smjestio u skupinu G koja se igra u švedskom gradu Jönköpingu, gdje je stigla i RTL-ova rukometna ekipa. Ines Goda Forjan, Goran Latković, Filip Brkić i Nikša Kaleb spremni su za rukometno ludilo!

Image
SVE JE SPREMNO /

RTL-ovi stručni komentatori spremni su za rukomet! Znate li što danas rade Kaleb, Metličić, Vuković i Šprem?

Image
SVE JE SPREMNO /

RTL-ovi stručni komentatori spremni su za rukomet! Znate li što danas rade Kaleb, Metličić, Vuković i Šprem?

'Nakn dva dana i više od 1700 prijeđenih kilometara, kasno sinoć konačno smo stigli u Jönköping, grad na jugu Švedske, na južnom kraju jezera Wättern. Krenuli smo iz Zagreba u ponedjeljak u 14 sati. Vozili smo preko Slovenije, Austrije sve do Njemačke gdje smo prenoćili u Leipzigu pa odmah u utorak ujutro nastavili dalje do luke Rostock. Trajektom preko Baltičkog mora stigli smo u Dansku pa nastavili prema Švedskoj. Provezli smo se impresivnim Oresundskim mostom koji spaja Kopenhagen i Malmö i konačno nakon tih šest sati vožnje stigli u grad koji će biti dom nama i hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji u prvom krugu Svjetskog prvenstva', ispričala nam je prekaljena sportska reporterka Ines Goda Forjan. 'Sada još samo čekamo reprezentaciju da nam se pridruži. Oni stižu danas poslijepodne, a onda kreće rukometno ludilo', dodala je RTL-ovka s kojom su putovali i snimatelj Ivan Obertlik te tehnički producent Danijel Jakopović.

shimmer fallback
shimmer fallback

Sve je spremno

Prvi put se RTL-ovoj rukometnoj ekipi ove godine pridružio i Goran Latković, koji uskoro stiže u Jönköpingu. 'Putovali smo trajektom preko Baltičkog mora pa iz Danske nastavili prema Jönköpingu. Atmosfera među RTL-ovom ekipom je super, svi jedva čekamo da dođemo gore, da sve krene, očekujemo odličnu atmosferu među navijačima. Naši rukometaši su na putu, stižu večeras u Jönköping', ispričao nam je reporter. Latković je, usto, najavio da će već u četvrtak, 12. siječnja, gledatelji RTL-a imati prilike gledati prvu njegovu priču sa SP-a u rukometu. Upoznat će tako Hrvatsku s gradom domaćinom naše rukometne reprezentacije - Jönköpingom.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

Goran Latković i Ines Goda Forjan tek su dio RTL-ove ekipe u Švedskoj. S njima su u Jönköping doputovali i Nikša Kaleb te Filip Brkić. Sve je spremno za rukometno ludilo na RTL-u, a ekipa u Zagrebu također je spremna. Emisija 'Vrijeme je za rukomet' donosi tehničke novosti, stručne analize Petra Metličića, Gorana Šprema i Drage Vukovića te prepoznatljivu obiteljsku atmosferu koje su domaćini RTL-ovi Marko Vargek i Ivona Hemen.

shimmer fallback
shimmer fallback

Rukometno ludilo je počelo - više od 50 napetih utakmica gledatelji će moći pratiti na glavnom kanalu RTL-a, na kanalu RTL2 te online platformi PLAY. Hrvatsku reprezentaciju u grupnoj fazi čekaju Egipat u petak, 13. siječnja u 20.30 sati, SAD u nedjelju, 15. siječnja od 20.30 sati, a u utorak, 17. siječnja u istom terminu očekuju ih rukometaši Maroka.

Play ponuda
Play ponuda