SVE JE SPREMNO / RTL-ovi stručni komentatori spremni su za rukomet! Znate li što danas rade Kaleb, Metličić, Vuković i Šprem?

Image
Izvor: RTL

RTL-ovi stručni komentatori spremni su za Svjetsko prvenstvo u rukometu. Nikša Kaleb, Goran Šprem, Petar Metličić i Drago Vuković od 11. siječnja komentiraju nove podvige naše reprezentacije! Utakmice iz Švedske i Poljske gledatelji mogu pratiti na glavnom kanalu RTL-a, na RTL2 te online platformi PLAY

8.1.2023.
8:00
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Olimpijski pobjednici, svjetski prvaci i stručni komentatori koje RTL-ovi gledatelji već dobro znaju! Nikša Kaleb, Petar Metličić, Goran Šprem i Drago Vuković spremni su za novo SP u rukometu, već uigrana ekipa spremna je za više od pedeset napetih i atraktivnih utakmica koliko će ih se sa SP-a u Švedskoj i Poljskoj prenositi na glavnom kanalu RTL-a, zatim na kanalu RTL2 te online platformi PLAY.

Image
KAUBOJI KREĆU U AKCIJU /

Nova godina je počela, a hrvatski rukometaši oslabljeni za par imena započeli su pripreme za Svjetsko prvenstvo

Image
KAUBOJI KREĆU U AKCIJU /

Nova godina je počela, a hrvatski rukometaši oslabljeni za par imena započeli su pripreme za Svjetsko prvenstvo

Rukomet je nekad bio, a velikim dijelom je i danas - njihov život. Kako i ne bi kada su napravili ono što je dotad bilo nezamislivo, prije nešto manje od 20 godina osvojili su olimpijsko zlato, koje, suglasni su, nikada neće zaboraviti. Trenutak je to o kojem svaki sportaš sanja! Nezaboravna je ta 2003. godina i Petru Metličiću. Iako je 2013. godine završio s karijerom profesionalnog sportaša, Metličić je ostao vezan uz rukomet. S kolegom Ivanom Balićem u Splitu je osnovao rukometnu akademiju Balić - Metličić, koja uspješno stvara neke nove generacije uspješnih rukometaša.

shimmer fallback
shimmer fallback

Metličić je tako nepovratno vezan uz rukomet, dok su njegovi kolege komentatori s druge strane krenuli nekim novim profesionalnim pričama. Nikša Kaleb, koji uskoro s RTL-ovim Filipom Brkićem putuje u Švedsku, novu je strast nakon rukometa pronašao u ronjenju, otvorio je obrt za podvodne radove, a radio je tako i na velikom projektu Pelješkog mosta. Uspješno je tako Nikša realizirao svoje dvije najveće životne strasti - veliku sportsku karijeru u rukometu te onu profesionalnu u ronjenju, koje obožava od malih nogu.

Nove karijere

Nakon maestralne sportske karijere, novu je profesionalnu stranicu nakon rukometa okrenuo i Goran Šprem. Olimpijac je već nekoliko godina zaposlen u domaćoj turističkoj kompaniji - zadužen je za organizaciju i koordinaciju sportskih putovanja kao i razvoj Hrvatske kao destinacije za pripremu sportaša.

Novu karijeru pronašao je i Drago Vuković. Član zlatne rukometne generacije iz Atene 2004. zbog ozljeda se na kraju odlučio povući s nepunih 36 godina, a novu profesionalnu sreću našao je na recepciji hotela, donedavno je radio taj posao koji ga je prilično uveselio. Odličan mu je, rekao je nedavno u razgovoru za RTL.hr, bio šef i kolege. "Zaista sam guštao jer volim raditi s ljudima", ispričao je Vuković. I ljudi uživaju u njegovim profesionalnim komentarima, koje će gledatelji RTL-a moći pratiti u emisiji 'Vrijeme je za sport'.

Nikša Kaleb, Goran Šprem, Petar Metličić i Drago Vuković od 11. siječnja komentiraju nove podvige naše reprezentacije! Utakmice iz Švedske i Poljske gledatelji mogu pratiti na glavnom kanalu RTL-a, na RTL2 te online platformi PLAY.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču