NAVIJAČI OPASNIH NAMJERA / Rooneyu zaprijetili smrću prijeđe li u Manchester City

Image
Foto: PIXSELL

Skupina navijača Manchester Uniteda je u noći na petak na vratima garaže poručila nogometašu: "Odeš li u City, mrtav si".

22.10.2010.
9:03
PIXSELL
VOYO logo

Ako je Wayne Rooney ostao imun na basnoslovnu ponudu Manchester Cityja od 260 tisuća funti tjedne plaće, navijači Manchester Uniteda nisu.

Dok su šefovi "Crvenih vragova" razgovarali s agentom engleskog reprezentativca u četvrtak navečer, tijekom noći je skupina navijača na vratima garaže Rooneyu poručila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odeš li u City, mrtav si".

Vijest da Rooney napušta Manchester United bila je udarna na svim australskim medijima, a u tamošnjem klubu Perth Gloryu su se odlučili našaliliti s novinarima.Tako je priču da će Rooney doći u Australiju prvi "prodao" bivši igrač Liverpoola Robbie Fowler, koji igra u Perthu. Novinari su nasjeli, došli i vidjeli lokalnog nogometaša s maskom Rooneya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznenađen sam koliko se novinara pojavilo. Neki su poslije bili vrlo ljuti, a ja tvrdim da je svaki publicitet dobar za klub. Ne znam kako su ti ljudi umislili da Perth može dovesti nekoga koga žele Real Madrid, Barcelona, Chelsea ili Manchester City", ustvrdio je trener Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo