DEMANTIRAO ALEXA FERGUSONA / Rooney: Nisam ozlijeđen

Image

Napadač Manchester Uniteda i engleske reprezentacije rekao je da ne zna zašto ga menadžer "Crvenih vragova" izostavlja iz momčadi.

14.10.2010.
10:48
VOYO logo

Najbolji engleski nogometaš Wayne Rooney (24) izjavio je u četvrtak da nema nikakvih problema sa gležnjem, demantiravši tako tvrdnje trenera Manchester Uniteda Alexa Fergusona.

Na novinarski upit da li ga je mučio gležanj u utorak na kvalifikacijskoj utakmici za EP 2012. protiv Crne Gore, koja je završila 0-0, Rooney je odgovorio: "Nisam imao nikakvih problema. Uostalom, čitave ove sezone nemam nikakvih problema sa gležnjom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa zašto onda Ferguson tvrdi da imate ozljedu gležnja, pitao je novinar. Rooney se je na to nasmijao i kazao "nemam pojma".

No, u medijima se nagađa kako su odnosi Fergusona i Rooneyja "zahladili" nakon otkrića da je napadač Manchester Uniteda imao seksualnu aferu sa prostitutkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ferguson ga nije uvrstio u momčad u utakmici Lige prvaka protiv Valencije (29. rujna), te u prvenstvenom susretu protiv Sunderlanda (2. listopada), a za oba slučaja kao razlog je naveo ozljedu gležnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo