OZBILJNA OZLJEDA? / Ronaldova grimasa zasjenila petardu Reala

Image
Foto: AP Images

Ronaldo je postigao prvi zgoditak u 5. minuti, a u 54. je napustio teren s bolnom grimasom na licu, držeči se za desno bedro.

24.11.2013.
9:21
AP Images
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida slavili su u gostima kod Almerije s 5-0 u 14. kolu Primere, ali su ostali i bez prve zvijezde Cristiana Ronalda, koji se ozlijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je postigao prvi zgoditak u 5. minuti, a u 54. je napustio teren s bolnom grimasom na licu, držeči se za desno bedro. Real je i bez njega, ali i bez Luke Modrića koji je ostao na klupi, s lakoćom dobio utakmicu u Almeriji. Uz Ronalda, strijelci su za Kraljevski klub bili Karim Benzema (61), Gareth Bale (72), Isco (75) i Alvaro Morata (81).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije je Barcelona pobijedila su na svom Nou Campu Granadu s uvjerljivih 4-0, te opet imaju šest bodova više od Reala i Atletica. I bez ozlijeđenoga Lea Messija Barca se lako obračunala s Granadom, koja je od 66. minute igrala bez isključenoga Manuela Iturre. U prvom dijelu sudac je dvaput pokazao na bijelu točku za Barcelonu, a precizni su bili Andres Iniesta (20pen) i Cesc Fabregas (40pen), da bi Katalonce u nastavku do uvjerljiva trijumfa odveli Alexis Sanchez (71) i Pedro (90).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećem susretu dana Real Sociedad je s 4-3 slavio kod kuće protiv Celte, a junak dvoboja je Meksikanac Carlos Vela koji je postigao sva četiri zgoditka za domaćine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo