Tko će ga naslijediti? / Ronaldinho: Ronaldo je frustriran zbog ere Messija

Image
Foto: PEDRO VILELA/DPA/PIXSELL

'Cristiano Ronaldo je frustriran jer igra u eri Lionela Messija', rekao je Ronaldinho potvrdivši kako nema dvojbe o tome tko je najbolji.

4.12.2013.
13:47
PEDRO VILELA/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Ronaldinho ne sumnja kako je Lionel Messi najbolji igrač današnjice, no rekao je kako je to vrlo frustrirajuće za Cristiana Ronalda jer igra u razdoblju dominacije Messija te vjeruje kako će ga Neymar naslijediti na nogometnom tronu.

Brazilska nogometna zvijezda progovorio je o "frustraciji" Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cristiano Ronaldo je frustriran jer igra u eri Lionela Messija", rekao je Ronaldinho potvrdivši kako nema dvojbe o tome tko je najbolji.

"Deco, Sylvinho i ja uvijek smo pomagali Leu i zato se tako brzo prilagodio. On će to isto učiniti i za Neymara. Neymar ima potencijal i postat će najbolji igrač svijeta, ali to će se dogoditi tek kada Messi više ne bude na svom vrhuncu", dodao je Ronaldinho koji se priprema za Klupsko prvenstvo svijeta gdje će s Atleticom pokušati zaustaviti Bayern na putu do trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dolazimo sa željom ući u finale i nećemo ništa mijenjati, igrat ćemo svoju igru. Igrači u Europi ne prate brazilski nogomet i to je naša prednost. Međutim, Guardiola zna dosta o nogometu u Brazilu, doveo je nekoliko igrača iz Brazila u Europu i siguran sam da će se dobro pripremiti i kroz video zapise naših utakmica", zaključio je nekadašnji najbolji igrač svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike