POVRATAK KORIJENIMA / Ronaldinho dolazi u Corinthians Ronaldu?

Image

Predsjednik kluba Andres Sanchez potvrdio je interes kluba za dovođenjem nogometaša Milana.

24.9.2009.
17:48
VOYO logo

Predsjednik brazilskog Corinthiansa Andres Sanchez potvrdio je interes kluba za dovođenjem Ronaldinha iz Milana sljedeće sezone. Predsjednik je boravio u Europi ne bi li uvjerio nogometaša da se čak ove godine pridruži klubu kako bi povećao šanse za povratak u reprezentaciju koja će sudjelovati na SP-u 2010. u JAR-u.

Ipak, u Corinthiansu su svjesni da će Ronaldinho zahtijevati visoku plaću što bi mogla biti prepreka angažmanu. Klub je već angažirao nekoliko nogometaša, uključujući, Ronalda, s bogatim ugovorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilski gigant gradi respektabilnu momčad s namjerom da već sljedeće godine osvoji Copa Libertadores, južnoameričku inačicu europske Lige prvaka. 

Corinthians je u ovom trenutku jedna od najbogatijih brazilskih momčadi, te u klubu vjeruju da će pronaći model po kojem bi financirali dolazak Ronaldinha, ali i nekolicinu drugih Brazilaca koji igraju u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno su se pojavile špekulacije da bi se Ronaldinho mogao vratiti u Brazil, no njegovo ime je bilo povezivano s Gremiom iz Porto Alegrea, njegovim matičnim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo