brazilski čarobnjak / Ronaldinho dobio ponudu kluba iz 6. engleske lige?

Image
Foto: 101greatgoals.com

Nakon što je bivši najbolji nogometaš svijeta, legendarni brazilac Ronaldinho raskinuo ugovor s dosadašnjim klubom Atletico Mineirom, na stol mu je nakon nekoliko tjedana stigla nova ponuda. Radi se o Basinkstoke Townu - klubu iz 6. razreda engleskog nogometa.

4.9.2014.
17:02
101greatgoals.com
VOYO logo

Nekada najbolji nogometaš svijeta Ronaldinho, legendarna 'desetka' Barcelone, koji je svojim izvedbama na travnjaku oduševljavao cijeli svijet, danas ima 34 godine i bez kluba je.

U sedmom je mjesecu nakon dvije godine raskinuo ugovor s brazilskim Atleticom Mineirom, no čini se kako Ronaldinho još ne namjerava objesiti kopačke o klin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovom bratu a ujedno i menadžeru, Robertu De Assisu Morreiri, na stol je stigla nova ponuda. Predstavnici kluba Basingstoke Towna, koji igra u 'Conference Southu', točnije u 6. razredu engleskog nogometa, tvrde kako su već nekoliko tjedana u kontaktu s Robertom i njegovim bratom Ronaldinhom.

''Pregovori su bili dugotrajni i teški, no uspjeli smo doći do dogovora i službena ponuda stavljena je pred Ronaldinha. Sada je na njemu da odluči što želi u svojoj karijeri. Trenutno je slobodan igrač i ako se želi uključiti u engleski nogomet, ne vidim bolji način nego da potpiše za Basingstoke Town'', izjavio je glasnogovornik kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo