Ivo Karlović predao meč i oprostio se od Roland Garrosa

Ivo Karlović nije uspio proći u četvrto kolo Roland Garrosa. U trećem kolu zaustavila ga je ozljeda leđa čime je Južnoafrikanac Kevin Anderson prošao u četvrto kolo.

31.5.2014.
13:39
VOYO logo

Ozljeda leđa ipak je predstavljala preveliki problem za Karlovića i hrvatski tenisač bio je prisiljen predati meč trećeg kola Južnoafrikancu Kevinu Andersonu.

Anderson je osvojio prvi set sa 6-3 nakon čega je Karlović zatražio liječnički time-out, međutim situacija nije bila ništa bolja niti nakon primljene pomoći i hrvatski tenisač odlučio je predati meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dotadašnjem dijelu meča Anderson mu je stvorio dosta problema na servisu, imao je pet break prilika i iskoristio jednu, dovoljnu za uzimanje seta. S druge strane Karlović nije imao nijednu break šansu.

Isto tako Južnoafrikanac je odlično pogađao, u cijelom setu nije imao nijednu neprisiljenu pogrešku što mu je znatno olakšalo posao u tih 32 minute trajanja jedinog odigranog seta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na poraz u trećem kolu, Karlović može biti zadovoljan nastupom u posljednja dva tjedna. Plasirao se u finale turnira u Düsseldorfu, a zatim je po prvi put u karijeri dohvatio treće kolo Roland Garrosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo