NESTAŠNI BRAZILAC / Robinho napustio kamp Manchester Cityja

Image

Robinho bez klupskog dopuštenja ''digao sidro'' iz trening kampa. Čelnici kluba pokušavaju stupiti u kontakt s njim, a on je navodno odletio u rodni Brazil.

20.1.2009.
10:54
VOYO logo

Loše vijesti smijenjuju jedna drugu u Manchester Cityju. Nakon neostvarenog transfera Kake, City je potvrdio da je klupski trening kamp na Tenerifima napustio Robinho.

Iako engleski mediji još nisu uspjeli dokučiti koji je razlog odlaska brazilskog napadača iz trening kampa na Tenerifima, čini se da je Robinho ''digao sidro'' bez klupskog dopuštenja. Različite su špekulacije u engleskim medijima u pokušaju objašnjenja Robinhovog odlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izostanak Brazilca registriran je u ponedjeljak navečer, a klupski djelatnici nisu uspjeli stupiti u kontakt s njime tijekom cijele večeri. Vjeruje se da se Robinho za napuštanje momčadi odlučio frustriran rezultatima svog kluba, kako na terenu, tako i za pregovaračkim stolom. Još ranije je javno iskazao želju za što većim brojem brazilskih nogometaša u svlačionici Cityja, a neuspjeh u ''akciji Kaka'' ga je, navodno, potpuno deprimirao.

Sky Sports javlja da se Robinho sukobio s menadžerom kluba Markom Hughesom, ali se ne navodi o kakvim je nesuglasicama točno riječ. Isti medij nagađa da je Robinho na putu za Brazil, kako bi u svojoj domovini proslavio 25. rođendan 25. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo