RIJEKA IDE NA NOGE NAJBOLJOJ MOMČADI U ŠPANJOLSKOJ: / 'Nema nikakve predaje i pokušat ćemo napraviti sve kako bi im se suprotstavili'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Utakmica je na rasporedu u četvrtak u 21 sat

2.12.2020.
20:21
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke u petom kolu Europske lige gostuju kod vodeće momčadi španjolskog prvenstva, Real Sociedada.

"Mlada smo momčad koja želi učiti i koja napreduje iz dana u dan. Sutra se želimo postaviti hrabro, čvrsto i agresivno. Teško je nabrojiti protivničke kvalitete jer su kompletna momčad i mi to dobro znamo. Najviše razmišljamo o sebi kako bi svaku utakmicu bili sve bolji. Nema nikakve predaje i pokušat ćemo napraviti sve kako bi se suprotstavili jednom velikom favoritu u ovom susretu", poručio je s konferencije za novinare trener Rijeke Simon Rožman. Dodao je kako njegova momčad tijekom cijele Europske lige ima puno problema s koronavirusom zbog čega mniti ovaj put neće imati sve igrače na raspolaganju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledari sebe

"Nisam pristalica improvizacije, više sustavnog rada. Želimo napraviti sve kako bi na utakmici bili što bolji", dodao je.

"Kao i u prijašnjim utakmicama, trebamo gledati sebe i pokušati biti u najboljem mogućem izdanju. Vjerujem kad smo kompletni i kompaktni možemo napraviti problem svima. U svakoj utakmici Europske lige imao sam više posla nego u HNL-u. To mi je čak i lakše jer sam stalno u igri", kazao je opak Ivan Nevistić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo