ROBBEN GARANCIJA TRANSFERA / Ribery odbio produžiti ugovor s Bayernom

Image

Franck Ribery odbio je produžiti ugovor s bavarskim klubom, te će vjerojatno na ljeto napustiti Munchen, potvrdio je njegov menadžer za španjolsku Marcu.

31.12.2009.
9:54
VOYO logo

MADRID - Francuski nogometni reprezentativac i član Bayerna Franck Ribery odbio je produžiti ugovor s njemačkim klubom i po svemu sudeći na ljeto će napustiti Munchen.

Da je Ribery čelnicima bavarskog kluba udijelio "košaricu" potvrdio je i njegov menadžer Alain Migliaccio u razgovoru za Marcu. "Ribery neće produžiti ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Bayernu ostaje do konca ugovora 2011. godine ili će ga čelnici kluba prodati ranije," naglasio je Migliaccio.

Ova vijest pojavila se u isto vrijeme kada su njemački mediji objavili kako je Real Madrid bez nadoknade ustupio Bayernu Arjena Robbena kako bi osigurao da Ribery idućeg ljeta preseli u redove "Kraljevskog kluba".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robbenov transfer je trebao iznositi oko 25 milijuna eura, no taj će iznos biti odbijen od Riberyjeve odštete ukoliko se dogovori transfer. Prema pisanju njemačkog tiska Bayern će tražiti između 50 i 60 milijuna eura odštete za francuskog veznjaka.

"Za sada nije postignut nikakav dogovor između Reala i Bayerna oko Riberya, no postoji još nekoliko klubova koji su zainteresirani za Francka," naglasio je njegov menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo