JASKO PREUZEO CEDEVITU / Repešin ambiciozni plan - pobijediti svaku utakmicu

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Kroz idućih par dana Cedevita misli riješiti pitanje pomoćnog trenera koji će voditi momčad dok Repeše neće biti. A moraju i u šoping igrača, sportski direktor Matej Mamić je rekao da im trebaju najmanje četiri nova.

26.6.2013.
13:20
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U Cedevitinom novouređenom domu košarke na zagrebačkom Velesajmu, predstavljen je Jasmin Repeša kao novi trener. Repeša će paralelno voditi klub i reprezentaciju. Potpisao je na četiri godine, a osim prve momčadi, posvetit će se i pomlatku kluba, da i taj dio bude što kvalitetnije odrađen.

Repeša se na novom angažmanu zahvalio klubu tim više što zbog reprezentacije neće moći biti na početku priprema. Za Cedevitu je kroz šalu predstavio jasan plan - pobijediti svaku utakmicu koju će igrati. O rezultatskim ciljevima ne želi, ali veseli ga što će se puno puta suočiti s Nevenom Spahijom, koji je trener Cibone. To što su se niih dvojica vratili u hrvatsku košarku ne znači nužno da je dobra stvar za košarku - dodaje Repesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik kluba MladenVeber istakao je da Repeša idealan trener za Cedevitu, iz europskog vrha kamo i klub zeli doći. On je kao cilj istakao ulazak u Final four regionalne lige i osvajanje naslova prvaka Hrvatske. Nije bila njihova želja da prošle sezone tako često mijenjaju trenere pa su s Repešom sigurni u dugoročnost. Svjesni su da će ovo biti najteže ljeto s obzirom na to da trenera neće biti zbog reprezentacije, ali kada znaju što dobivaju dugoročno, ta im žrtva nije prevelika.

Kroz idućih par dana Cedevita misli riješiti pitanje pomoćnog trenera koji će voditi momčad dok Repeše neće biti. A moraju i u šoping igrača, sportski direktor MatejMamić je rekao da im trebaju najmanje četiri nova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče reprezentacije, Repeša je zabrinut zbog zdrastvenog stanja trojice igrača (nije htio reći koja) pa zbog toga odugovlači sa skraćivanjem popisa. To namjerava riješiti u ponedjeljak ili utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo