allegri ih čuva za berlin / Remi Juventusa i pobjeda Milana za završetak sezone

Image
Foto: Milestone/Press Association/PIXSELL

Treneru Juventusa Massimilianu Allegriju jedino je bilo važno da se nitko od igrača ne ozlijedi tjedan dana uoči finala Lige prvaka i dvoboja s Barcelonom

31.5.2015.
9:58
Milestone/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Juventusa odigrali su 2-2 na gostovanju kod Verone u posljednjem kolu talijanskog nogometnog prvenstva, a Milan se od sezone oprostio pobjedom 3-1 u Bergamu.

Nijedna od dvije subotnje utakmice talijanske Serie A nijednom klubu nije donosio ništa. Treneru Juventusa Massimilianu Allegriju jedino je bilo važno da se nitko od igrača ne ozlijedi tjedan dana uoči berlinskog finala Lige prvaka i dvoboja s Barcelonom. Torinezi su dvaput vodili, Carlos Tevez je promašio kazneni udarac za 3-1 pa je Gomez donio bod Veroni u sudačkom vremenu. Veteran Luca Toni se svojim 22. pogotkom približio naslovu najboljeg strijelca Serie A. Ima dva pogotka više od Icardija čija momčad, milanski Inter u nedjelju dočekuje Empoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan se od sezone oprostio pobjedom 3-1 nad Atalantom. Domaći su poveli pogotkom Basellija, ali su Pazzini golom iz jedanaesterca, te Bonaventura s dva pogotka donijeli pobjedu "crveno-crnima". Utakmica nije imala nikakav rezultatski značaj, jer je Atalanta već prije osigurala prvoligaški status, a Milan nije mogao do mjesta koja vode u kvalifikacije Europske lige.

Od nedjeljnih utakmica najvažniji će biti okršaj Napolija i Lazija u Napulju, gdje će domaća momčad tražiti pobjedu za plasman u kvalifikacije Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo