NA KORAK DO DNA / Reja: Molim Torcidu za razumijevanje

Image

Trener Hajduka tvrdi da je igračima potrebna samo jedna pobjeda nakon koje ćemo steći samopouzdanje.

25.8.2009.
12:53
VOYO logo

SPLIT- Trener Hajduka Edoardo Reja pozvao je navijače i medije da pruže potporu momčadi kako bi se ona što prije izvukla iz teške situacije.

"Nadam se da navijači razumiju u kojoj se situaciji nalazimo i da će nam dati ruku da ovo što prije prebrodimo, a isto se odnosi i na medije koje molimo za podršku", rekao je Reja danas na konferenciji za novinare, osvrćući se na poraz svoje momčadi od Rijeke u prošlom kolu prvenstva Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvjeren sam da ova momčad može postići puno više, potrebna nam je samo jedna pobjeda nakon koje ćemo steći samopouzdanje", kazao je Reja. Dodao je kako nogometaši Hajduka u dvobojima trebaju biti čvršći i brži, a najavio je i petnaestodnevne "mini pripreme" Hajduka nakon idućeg prvesntvenog kola kada će uslijediti stanka domaćeg prvenstva zbog nastupa Hrvatske nogometne reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv Bjelorusije i Engleske.

U dosadašnjih pet kola ovogodišnjeg prvenstva Hajduk je pretrpio tri poraza i ostvario dva neodlučena rezultata i trenutačno na prvenstvenoj ljestvici zauzima 14. mjesto sa osvojena dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo