NIJE PRESTALA KUPNJA / Realu trebaju još dva igrača

Image

Predsjednik Perez na pojačanja je potrošio 215 milijuna eura. Ipak, prodaja desetak igrača bit će njegov prioritet.

4.7.2009.
16:11
VOYO logo

Iako je potrošio već 215 milijuna eura na dovođenje Ronalda, Kake, Benzeme i Albiola u momčad, predsjednik Reala Florentino Perez neće na tome stati.

"Real Madrid treba još dva igrača da stigne do broja deset koliko ih je naumio kupiti u ovom ljetnom prijelaznom roku", izjavio je predsjednik kluba Florentino Perez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje o Realovim interesima za Bayernovog igrača Francka Riberyja i igrača Liverpoola Xabija Alonsa, Peerez je odgovorio da su "obojica odlični igrači, ali da ih njihovi klubovi ne žele prodati". "No situacija se uvijek može promijeniti", zaključio je Perez.

Ipak prodaja viška igrača prioritet je predsjdnika "Kraljevskog kluba".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada se moramo malo primiriti jer momčadi inače imaju 25 igrača a naša ima 35", kazao je Perez za španjolsku televizijsku postaju Cuatro.

"Sada moramo usmjeriti naše napore u to da uvjerimo neke igrače kako moraju otići. Ne smijemo zaboraviti da je iduće ljeto svjetsko nogometno prvenstvo i naši igrači žele nastupiti na njemu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je već prodao Javiera Saviolu, a nizozemski kontingent u kojem su Ruud van Nistelrooy, Arjen Robben, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Royston Drenthe i Klaas Jan Huntelaar navodno je ponuđen na tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo