REAL NUDI BOGATSVO ZA HRVATSKOG KRVNIKA? / Počinje bitka za bivšu Chelseajevu zvijezdu

Image

Belgijskog nogometaša Romelua Lukaku hrvatska javnost najviše pamti po dva gola koja je dao na Maksimiru u jesen 2013.

27.3.2016.
18:15
VOYO logo

Tada je imao 19 godina i tek je počeo graditi karijeru u Premier ligi gdje je prošao put od neželjenog do jednog od najpoželjnijih napadača. Naime, Belgijac je 2011. godine iz Anderlechta došao u Chelsea. Tamo je proveo tri godine od kojih dvije na posudbi. Unatoč tomu što je smatran nasljednikom DidieraDrogbe, JoseMourinho nije mu ukazao povjerenje te je 2014. odlučio prodati ga u Everton, što se pokazalo možda i najvećom pogreškom Portugalca.

Da je tomu tako dovoljno govori podatak da je u 37 utakmica u svim natjecanjima ove sezona 22-godišnjak dao 25 golova dok je njih šest namjestio suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želje oca

Zbog toga će biti na meti mnogih velikana nadolazećeg ljeta, pogotovo ako formu iz Engleske prenese i na Europsko prvenstvo. Njegov otac RogerLukaku već ga nudi velikanima poput Manchester Uniteda ili Bayerna, s tim da bi želio da njegov sin završi kod njemačkih prvaka samo u slučaju da se riješe Roberta Lewandowskog jer zna da bi u suprotnom mladi Belgijac bio osuđen na klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam napadač također smatra da je vrijeme da napusti Everton i da zaigra s velikanima u Ligi prvaka.

"To je sljedeći korak za mene. Ovog ljeta napunit ću 23 godine i mislim da bi bilo lijepo igrati u Ligu prvaka od sljedeće sezone", izjavio je Lukaku za Sky Sports te je prokomentirao izjave svoga oca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo uzor

"To je njegovo mišljenje. Mislim da su to klubovi koje on voli, no ja imam menadžera koji se u ovom trenutku bavi tim stvarima. Želim samo biti dobar i pomagati suigračima da pobjeđuju", poručio je Belgijac. Osvrnuo se i na mogućnost povratka u Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam što dokazivati. Nastavio sam dalje kao i oni. Taj transfer je bio dobar i za njih i za mene. Oni su osvojili prvenstvo, a ja sam postao bolji nogometaš. Vidjet ćemo što budućnost nosi", zaključio je Lukaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Evertona izjavio je i kako je CristianoRonaldo inspiracija današnjim nogometašima, a upravo će protiv njegova Portugala igrati sljedeću utakmicu, a to je u utorak u prijateljskom susretu njihovih reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, The Sun je objavio kako će možda oni postati i suigrači u Real Madridu, jer su Španjolci navodno pripremili 75 milijuna eura za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo