'RAKETA' BRANI ŠIMUNIĆA / Rakitić za RTL: Tulum je za mene kratko trajao!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Rakitić kaže kako o ždrijebu ne razmišlja jer će se u bubnju naći previše vrhunskih reprezentacija, a o plasmanu na SP-u nije htio prognozirati.

21.11.2013.
15:03
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dva dana prošla su od pobjede nad Islandom i osiguranog puta u Brazil. Danas, kada su se emocije već slegnule, razgovarali smo s IvanomRakitićem koji nam je potvrdio da osjeća veliko olakšanje nakon divne maksimirske večeri.

"Postojao je pritisak, no prednjačila je naša želja da idemo na SP", kaže ponajbolji hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Raketa' nije previše ulazio u detalje slavlja nakon utakmice.

"Tulum je za mene kratko trajao jer već u nedjelju me čeka gradski derbi. Nazdravio sam sa suigračima i otišao na spavanje", uvjerava veznjak Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje Rakitić kako o ždrijebu ne razmišlja jer će se u bubnju naći previše vrhunskih reprezentacija, a o plasmanu na SP-u nije htio prognozirati.

"Mundijal je još uvijek predaleko. Trenutno trebamo uživati u ovom trenutku i dobrom poslu koji smo odradili. Moramo odraditi dobru sezonu, a onda možemo napraviti velike stvari u Brazilu", izjavio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako je utakmica protiv Islanda završila jedna tema nikako da izblijedi - što Rakitić kaže o hajci oko JosipaŠimunića?

"Ne razumijem se u zakone, ali svi koji poznajemo Joe znamo da voli Hrvatsku i samo je htio proslaviti put u Brazil. Ništa loše nije mislio i zato se nadam da kazne neće biti", završio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo