RAKITIĆ POSTIGAO NAJBOLJI GOL, A KOVAČEV BAYERN NAJVIŠE RAZOČARAO: / ESPN objavio recenziju Lige prvaka

Image
Foto: Screenshot

Alternativne nagrade za najbolje

3.6.2019.
12:32
Screenshot
VOYO logo

Ugledna američka televizija ESPN na svojem je portalu objavila je svoj pregled Lige prvaka i navela tko je (po njoj) impresionirao, a tko razočarao u ovoj sezoni najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

U njihov izbor izravno su uključena dva Hrvata, nogometaš Barcelone Ivan Rakitić i trener Bayerna Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Lionel Messi i Ivan Rakitić

Rakitićev pogodak protiv finalista Lige prvaka Tottenhama proglašen je za najbolji gol. Raketa je zatresao mrežu prekrasnim volejem s dvadesetak metara, a ESPN je njegov potez proglasio najbolje izvedenim iz tehničke perspektive.

Gol možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko Kovač nije na ESPN-ovoj listi zbog uspjeha, već zato jer je njegov Bayern momčad koju su proglasili najrazočaravajućoj u sezoni Lige prvaka. Bavarski klub je ispao u osmini finala od finalista Liverpoola, a nastup Kovačeve ekipe je proglašen izuzetno slabim.

Image
Foto: AFP

Niko Kovač

Za najboljeg igrača proglašen je Lionel Messi, a u najboljoj momčadi su: Allison (Liverpool); Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Mathijis De Ligt (Ajax), Virgil Van Dijk (Liverpool), Jordi Alba (Barcelona); Lasse Schone (Ajax), Moussa Sissoko (Tottenham); Hakim Ziyech (Ajax), SonHeung-min (Tottenham), Sadio Mane (Liverpool); Leo Messi (Barcelona)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo