RAKITIĆ JAVNO OPRAO TRENERA BARCELONE: / 'Ubuduće se takve stvari ne smiju događati'

Image
Foto: AFP

Deset minuta Barcelona je imala igrača manje na trerenu.

23.10.2018.
12:33
AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić bio je posebno oštar nakon pobjede Barcelone protiv Seville na Camp Nou. Razljutila ga je činjenica da je da je ulazak Ousmanea Dembelea nakon ozljede Linela Messija po njemu predugo trajala.

Spora izmjena

"Ubuduće moramo puno brže izvršiti izmjene. Moramo ranije biti spremni i što prije napraviti izmjene. Danas smo predugo igrali s igračem manje", rekao je Rakitić, čije riječi prenosi katalonski Sport. Navode kako je Hrvat mislio na ulazak Dembelea umjesto ozlijeđenog Messija, ali da nije jasno jesu li njegove riječi bile uperene treneru Ernestu Valverdeu ili bivšoj zvijezdi Borussije Dortmund. Potom su opisali što se događalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Messi je ozlijeđen nakon 15 minuta i 50 sakundi utakmice. Pao je travnjak i slomio ruku. Camp Nou je bio u stanju šoka, tišina je ispunila travnjak. Valverde nije skidao pogled s Messija dok su mu liječnici pružali pomoć. Čekao je njihov znak. Prvo su mu pružili pomoć na travnjaku, a onda pored njega. Messi je u tom periodu dva puta dao pokazao znakove da neće moći nastaviti. Tek poslije dvije minute Dembele i Rafinha počeli su se zagrijavati. Kada je pozvan da uđe u igru Dembele niti kopačke još nije zavezao. Potom mu je Valverde dao napomene, a u igru je ušao kada je prošlo 25 minuta i 47 sekundi, dakle skoro deset minuta nakon što se Messi ozlijedio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo