Radonjić: Zvezda se ne odbija

Novi trener - stare ambicije

16.4.2013.
17:00
VOYO logo

Novi trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da nije previše razmišljao kada je dobio poziv da na klupi crveno-belih zameni Vladu Vukoičića.

- Stvari su se izdešavale brzo, dogovor sam postigao sa predsednikom kluba za nekoliko sati. Poklopile su nam se ambicije. Zvezda je klub sa velikom tradicijom i armijom navijača. O pozivu Crvene zvezde ne sme da se razmišlja - rekao je Radonjić na promociji u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je dodao da neće mnogo menjati igru crveno-belih, istakavši da je primarni cilj da ekipa dostigne nivo igre koji će zadovoljiti očekivanja navijača i svih u klubu.

Radonjić će predvoditi tim u sredu na gostovanju u Valjevu protiv Metalca, u šestom kolu nacionalne Superlige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Situacija je kompleksna, imamo malo vremena da napravimo iskorak. Svaki dan i trening biće nam jako bitni. Predstoji meč sa Metalcem, postoji oprez zbog poraza u Kruševcu od Mega Vizure, ali nadam se uspehu - poručio je Radonjić.

On je najavio da će stručni štab ekipe pojačati i nekadašnji igrač crveno-belih Velibor Radović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radonjić je imao veoma zapaženu igračku karijeru, a od 2006. godine bio je šef stručnog štaba podgoričke Budućnosti sa kojom je osvojio šest titula prvaka Crne Gore i isto toliko trofeja nacionalnog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo