OSEBUJNI SLOVENAC

PUŠNIK NAKON DERBIJA: ‘Ovo nije pobjeda, nego samo bod. Navijači? Nitko im nije ravan’

Splitski Hajduk osvojio je bod na teškom gostovanju na Maksimiru. S obzirom na prikazano prava je sreća što je mreža Lovre Kalinića ostala prazna.

VJEČNI HRVATSKI DERBI BEZ GOLOVA! Dvije stative i nevjerojatna serija promašaja Dinamova kapetana

“Čestitam igračima na velikoj borbi. Kalinić nas je spasio u prvom poluvremenu. U drugom smo preokrenuli tijek događaja. Remi je pravedan ishod. Bilo je puno prilika. Gledatelji mogu biti zadovoljni”, kazao je Marijan Pušnik nakon utakmice.

RAT BOYSA I TORCIDE: ‘Neodigrani derbi, prosvjed protiv gube… pa četiri puta jezik za zube!!!’

“Nema navijača poput naših u Hrvatskoj. Imali smo odličnu podršku. Ovo je bio dobar sportski doživljaj, ali me smetaju petarde bačene u teren”, kazao je trener Hajduka pa se vratio događanjima na travnjaku.

“Nisam zadovoljan prvim poluvremenom. Više smo razmišljali o Dinamovoj igri nego svojoj. Došli smo ovdje po pobjedu uz dužno poštovanje prema Dinamu. Naša igra nije bila kao što želim. Centaršuti sa strane nisu idealni, a bilo je i puno grešaka kod predaje lopti”, smatra Pušnik.

Tijekom utakmice reagirao je na odluke suca Ivana Bebeka.

“Suđenje ne komentiram te nikada ne vrijeđam suce. Hvatam se za glavu zbog toga jer energično vodim utakmicu”, kazao je slovenski stručnjak pa se osvrnuo na Soudanije i Fernandesa koje su njegovi igrači zaustavili.

“Jako su opasni. Zadovoljan sam igrom Memolle, Ismajlija i Juranovića. Bili su dobri. U ofenzivi su možda malo zakazali napadači. Ohandza i Ismajli dobili su jake udarce pa su napustili utakmicu. Vjerojatno su uganuli ligamente. Ismajli je htio igrati, ali je to bilo preopasno. Franck je tražio izmjenu u poluvremenu”, rekao je Pušnik.

“Vlašić? Nije dao on što može. Nije igrao loše, ali može puno bolje. Prevelik je pritisak na njega”, kazao je Pušnik te je za kraj poručio:

“Ovo nije pobjeda, nego samo bod. Ali, kad se on osvoji na Maksimiru to nije neuspjeh. Dižemo se u zadnje vrijeme i treba gledati prema naprjed. Sputavao nas je ritam četvrtak-nedjelja. Tek smo počeli ozbiljno trenirati i dizat ćemo se iz tjedna u tjedan”, završio je.

Povratak na Net.hr