jaka konkurencija u Varaždinu / Prvo ekipno atletsko prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom

Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Grad Varaždin i Atletski klub "Sloboda" domaćini su 1. ekipnog atletskog prvenstva Hrvatske za osobe s invaliditetom koje će se u subotu održati na stadionu Slobode u Varaždinu.

8.5.2013.
17:10
Damir Spehar/PIXSELL
VOYO logo

Prvenstvo, koje je na današnjoj konferenciji za novinare u Varaždinu predstavio predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora Ratko Kovačić, okupit će na jednom mjestu sve naše najbolje atletičare s invaliditetom, nositelje olimpijskih i svjetskih odličja. Kovačić je najavio nastup 104 natjecatelja iz 12 klubova, te posebno naglasio činjenicu na veliki odaziv mlađih natjecatelja.

Prvenstvo u Varaždinu prvo je jače natjecanje nakon prošlogodišnjih Paraolimpijskih igara u Londonu i ujedno je prilika za ostvarivanje normi za jaka međunarodna natjecanja i Svjetsko prvenstvo u atletici za osobe s invaliditetom koje će se ove godine održati u Lyonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim subotnjeg ekipnog prvenstva Hrvatske, Varaždin je domaćin i 16. otvorenog atletskog prvenstva za osobe s invaliditetom međunarodnog karaktera. To će se prvenstvo održati 25. i 26. svibnja također na stadionu Slobode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo