loš dan naših / Prvi poraz UAE Royalsa, Čilić obnovio ozljedu ramena

Image
Foto: AP Images

Ekipa Indian Acesa pobijedila je UEA Royalse s 28-20, što je prvi poraz ekipe za koju igraju Marin Čilić i Goran Ivanišević, a najbolji hrvatski tenisač nije uspio završiti svoj pojedinačni dvoboj protiv Gaela Monfilsa zbog bolova u desnom ramenu.

30.11.2014.
12:22
AP Images
VOYO logo

Micromax Indian Aces ostali su jedina neporažena ekipa novoformirane Međunarodne teniske premijer lige, nakon što su u nedjelju u Manili svladali Musafir.com UAE Royalse, za koje nastupaju i naši Goran Ivanišević i Marin Čilić s 28-20.

Jedinu pojedinačnu pobjedu za ekipu iz Dubaija ostvarila je Kristina Mladenović koja je sa 6-4 bila bolja od Ane Ivanović na otvaranju dvoboja. Nakon toga je indijska ekipa nanizala četiri pobjede, a Marin Čilić i Goran Ivanišević doživjeli su prve poraze u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilića i Nenada Zimonjića su prvo u paru sa 6-4 pobijedili Gael Monfils i Rohan Bophana, da bi potom Čilić odigrao samo tri gema protiv Monfilsa, kad ga je pri vodstvu Francuza 2-1 zamijenio Tunižanin Malek Jaziri, što je dopušteno pravilima ovog natjecanja.

Čilić je odlučio potražiti zamjenu jer je osjetio bolove u desnom ramenu, koji su ga mučili veći dio ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem meču kapetan Indian Acesa Fabrice Santoro svladao je Gorana Ivaniševića sa 6-4.

Turnir u Manili završit će dvobojem Manilla Mavericksa i Singapore Slammersa, dvije ekipe koje su u prva dva kola ubilježile dva poraza. Domaćin sljedećeg turnira je Singapur, gdje će se igrati od utorka do četvrtka, 2. do 4. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo