PRONAŠLI KRIVCE ZA NEREDE: / Navijači uvredama zatrpali Fejs stranice BBB-a i Torcide

Image

Facebook stranice BBB-a i Torcide zasute su uvredama.

17.6.2016.
21:50
VOYO logo

Hrvatska se opet osramotila. Ono što je bilo najavljeno to je i učinjeno. Baklje, neredi, prekid. Ostvarili su hilgani svoj naum pa su postali glavna priča nakon još jedne odlične predstave Vatrenih. Uništili su im bolju za nogomet, Ivan Perišić sam je to potvrdio poslije utakmice. http://net.hr/sport/nogomet/tuzni-perisic-bolje-je-da-ne-igramo-nego-da-domovinu-sramotimo-zbog-nekoliko-glava/

"Nitko nas zaustaviti neće", napisali su BBB-i na svojoj Facebook stranici, reakcije na njihovu objavu su žetsoke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puš*ite kur*a BBB. Vi niste BBB, ovo nije protiv Mamića uzalud vam, vi niste Hrvati vi ste bolest ovog društva", "Ortodoksni pijanci nemaju dovoljno živčanih stanica da shvate da ovime ne čine nista loše Mamiću nit Šukeru.Ako imate muda obračunajte se direktno s njima.Miševi", glase neki od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nisu samo BBB-i došli na udar bijesnih navijača, ista stvar je i s Torcidom.

"Volim Hajduka, ali vi ste bruka i sramota i za Hajduk i za cijelu Hrvatsku. Za mene više ne postojite, a siguran sam i za veliku većinu onih koji vole Hajduka. Šugetine!!!!!!!!!!", "Sram vas bilo! Kako možete sami za sebe reci da ste Hrvati????? Navijači???? Mene je sram da smo sa iste planete, istog kontinenta a kamo li zemlje! Dečki su dali sve od sebe, ostavili dušu na tom travnjaku.. Bili fantastični! A vi???? Uništite sve!", komentiraju navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike