SVI SU VOLJELI MESUTA / Prodaja Özila izazvala pobunu u svlačionici Reala

Image
Foto: AP

Nakon što su za 100 milijuna eura na Bernabeu doveli Garetha Balea, čelnici Reala odlučili su pokrpati rupe na računu prodajom njemačkog reprezentativca. Za Özila su dobili 44 milijuna eura, ali i - nezadovoljnu svlačionicu!

4.9.2013.
10:44
AP
VOYO logo

U posljednjim minutama ljetnog prijelaznog roka ArseneWenger posegnuo je u Arsenalovu blagajnu i na Emirates doveo MesutaÖzila. Nakon što su za 100 milijuna eura na Bernabeu doveli GarethaBalea, čelnici Reala odlučili su pokrpati rupe na računu prodajom njemačkog reprezentativca.

Za Özila su dobili 44 milijuna eura, ali i - nezadovoljnu svlačionicu! FlorentinoPerez i ostatak upraljačke vrhuške očito nisu znali da je mladi Nijemac omiljen među igračima Reala pa nisu bili spremni na takvu reakciju igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi se oglasio SergioRamos koji je na Twitteru objavio fotografiju s Özilovim dresom s posljednje utakmice koju je odigrao za Real.

Image
Foto: Instagram

"Mesut je specijalan suigrač i prijatelj. Dobri smo prijatelji i šteta je što je otišao. A i sjajan je nogometaš, jedinstven. Kada bih ja odlučivao, Özil bi bio zadnja osoba koju bih prodao", izjavio je kasnije Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodaja Nijemca razljutila je i najveću zvijezdu kluba.

"Njegova prodaja loša je vijest. Mesut je najbolje razumio moje kretanje pred protivničkog gola i uvijek je znao gdje se nalazim. Prilično sam ljut zbog ovakvog poteza", rekao je CristianoRonaldo nakon treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakav stav Portugalca nije ni čudan kada se zna da mu je Özil asistirao kod 27 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo