PROBLEMI ZA NOVOG HRVATSKOG PRVOLIGAŠA: / Kapetan im pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Stigao je odgovor na pitanje zašto to nije odmah objavljeno

3.7.2020.
19:06
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan HNK Šibenik Martin Vukorepa (24) izazvao je prometnu nesreću 12. lipnja ove godine. Policija je sada objavila detalje.

“Utvrđeno je da je vozač imao koncentraciju od 1,10 promila alkohola u krvi. Protiv vozača stoga sada slijedi prekršajni nalog zbog prekoračenja brzine i vožnje pod utjecajem alkohola, a izvješće o nesreći proslijeđeno je Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku”, rekla je za ŠibenikIn glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zašto odmah nije objavljeno da je bio pod utjecajem alkohola? Kada se ozlijeđena osoba ne može alkotestirati zbog ozljeda kao u ovom slučaju, vade joj se krv i urin u bolnici te se uzorci šalju na analizu u Zagreb. Povratnu informaciji iz centra u Zagrebu šibenska policija dobila je danas”, pojasnila je.

Izašao iz bolnice

Kapetan Šibenika je, inače, bog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem svog vozila, prešao u suprotnu prometnu traku i sudario se s Golfom šibenskih tablica kojeg je vozio 35-godišnjak. Obojica su teže ozlijeđeni, a kako javlja ŠibenikIn, nogometaš je u međuvremenu izašao te se trenutno oporavlja kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv njega je, inače, ranije podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo