ZA SVAKU GODINU JEDNA MRTVA GLAVA / Prebrutalne prijetnje navijača Marseillea

Image

Preko stotinu prijetećih mailova, među kojima i neki u kojima se prijeti smrću, stigli su upravi Atletica, a poslane su od navijača Marseillea s kojim se Atletico sastaje u Ligi prvaka sljedeći tjedan.

2.12.2008.
18:09
VOYO logo

U većem broju poruka iznosi se podrška navijaču Marseillea Santosu Mirasierri, koji je još uvijek u španjolskom zatvoru nakon izgreda na utakmici ovih klubova u Madridu. Optužen je za narušavanje javnog reda i vrijeđanje policajaca, a španjolski tužitelj je najavio kako će za njega tražiti kaznu zatvora u trajanju od čak osam godina. To je bilo ono što je, malo previše, razljutilo dio navijača francuskog velikana te ih nagnalo na ispisivanje groznih prijetnji.

U porukama pristalice Marseillea otvoreno govore kako će za svaku dosuđenu godinu zatvora Mirasierri ubiti po jednoga navijača Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijetnje su napisane na francuskom, španjolskom i engleskom jeziku.

Neke od njih objavili su i španjolski mediji koji opravdano strahuju za sigurnost nogometaša i navijača Atletica 9. prosinca u Marseilleu, a vodstvo madridskog kluba već je upozorilo svoje navijače da ne putuju u Marseille.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo