POZNATO ZAŠTO JE PROPAO TRANSFER NEYMARA U BARCU: / Direktor otkrio pozadinu priče

Image
Foto: Profimedia, AFP

Priča oko povratka Neymara u Barcu provlačila se cijelo ljeto

20.9.2019.
12:06
Profimedia, AFP
VOYO logo

Brazilski nogometaš Neymar bio je velika želja španjolskog prvaka Barcelone u ovom prijelaznom roku, no Katalonci ga ipak nisu uspjeli dovesti iz francuskog Paris Saint Germaina, a cijeli taj slučaj je za Mundo Deportivo prokomentirao izvršni direktor Barce Oscar Grau.

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE
Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Neymar u dresu Barcelone

“Neymar će se vratiti u Barcelonu”, pisalo se naveliko još prije službenog početka prijelaznog roka. Kako su stajale stvari tad, nije bilo upitno da se brazilski majstor vraća u redove svog bivšeg kluba, čak se i posuo pepelom i ispričao navijačima za svoj odlazak kako bi si pripremio teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No nekako je ta priča o prelasku u Barcelonu postala sve više bajka. Katalonski klub potrošio je oko 200 milijuna eura na Frankieja De Jonga i Antoinea Griezmanna pa su im za Neymara, s kojim su se otegli pregovori, ostalo samo kombiniranje određene novčane svote uz igrača.

Dvije vrste ponuda

"Snažno smo se obvezali na to da dovedemo Neymara i u klubu smo napravili sve što je u našoj moći", rekao je pa je otkrio kakve su ponude slali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila su dva tip, isključivo novčane i ponude s uključenim igračima, ali imamo osjećaj da ga PSG nikad nije htio prodati", zaključio je Grau.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar je u PSG stigao upravo iz Barcelone 2017. godine za rekordnih 222 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo