POZNATI TALIJANSKI STRUČNJAK UOČIO VELIKU PROMJENU KOD PERIŠIĆA: / 'Zaslužio je to što mu se sada događa'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac nedavno je izjavio da je sretan što se vratio u Inter

21.10.2020.
11:31
Profimedia
VOYO logo

Stručnjak za transfere i novinar talijanskog Sky Sporta, Gianluca di Marzio, otkrio je po čemu se ovogodišnji Inter razlikuje o lanjskog. Pritom je spomenuo i hrvatskog reprezentativca IvanaPerišića. Posebno je, inače, stavio naglasak na poziciju ofenzivnog veznjaka gdje AntonioConte sada ima obilje opcije.

"Velika je prednost imati toliko puno igrača koji mogu igrati na toj poziciji, a pritom svi posjeduju drugačije karakteristike. Eriksen i Sensi su više orijentirano na napad, dok je Nicolo Barrela kompletan igrač koji može igrati bilo gdje", rekao je u studiju Sky Sport Italia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je rekao kako je primijetio veliku promjenu kod Ivana Perišića u usporedbi s prošlom godinom kada ga je Inter poslao na posudbu u Bayern jer se nije uklapao u Conteovu viziju, baš kao ni Mauro Icardi i Radja Nainggolan. No, za razliku od te dvojice on se vratio u Inter.

"Prošle godine Perišić je igrao jako dobro u Bayernu. Nakon godinu dana provedenih u Njemačkoj vratio se drugačijeg duha te je zaslužio igrati utakmice od prve minute", kazao je Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ivan Perisic of FC Internazionale and Federico Chiesa of AC Fiorentina compete for the ball during the Serie A football match between FC Internazionale and ACF Fiorentina at stadio San Siro in Milano (Italy), September 26th, 2020. Photo Andrea Staccioli / Insidefoto/Sipa USA,Image: 560081303, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany, Italy, Japan, and The Netherlands ***, Model Release: no

Krajem prošlog mjeseca u razgovoru za klupski televizijski program Inter TV hrvatski reprezentativac izjavio je da je sretan što se vratio u Inter te da se nada kako će u sljedeće dvije godine s milanskim klubom ostvariti velike rezultate.

"U Bayernu sam imao nevjerojatnu godinu: osvojio sam tri trofeja i igrao sam u velikoj momčadi, iako je na početku bilo dosta poteškoća. No, nakon promjene trenera sve je krenulo na bolje, dok u veljači nisam ozlijedio gležanj. Na kraju smo sve osvojili i, ukupno gledano, bila je to pozitivna godina", sažeo je 31-godišnji Omišanin vrijeme provedeno u Bavarskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je tijekom prijelaznog roka bio predmetom raznih špekulacija i spominjan kao moguće pojačanje mnogih klubova poput engleskih premijerligaša Manchester Uniteda, Tottenhama i Evertona te ruskog prvaka Zenita, Perišić je na kraju ostao u klubu u koji je stigao još u kolovozu 2015.

"Vratio sam se u Inter i sretan sam što sam opet ovdje. Imam ugovor koji vrijedi još dvije godine i nadam se da možemo ostvariti velike rezultate zajedno u sljedeće dvije sezone", optimističan je bio Perišić koji se pohvalio da je prošle sezone gledao sve Interove utakmice pa je tako ispratio put momčadi do finala Europske lige u kojem su "plavo-crni" poraženi od Seville (2-3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo