POTPUNI KAOS U ROMI: / Totti se potukao s trenerom, odlazi na kraju sezone?

Image

Sve je izglednije da će legendarni Il Capitano Francesco Totti (39) krajem sezone napustiti Romu, klub kojem se pridružio davne 1983. kada je imao samo sedam godina.

18.4.2016.
13:15
VOYO logo

Naime, poslije pomalo razočaravajućeg remija s Atalantom (3:3) u talijanske medije procurila je priča o žestokom okršaju desetke s trenerom LucianomSpallettijem. Piše se i da je došlo do fizičkog sukoba, tj. do tučnjave.

Deset godina bez trofeja

Kako navodi La Gazzetta dello Sport, Spalletti je poslije utkamice okupio igrače u svlačionici te je bio dosta kritičan prema njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne možete nikoga pobijeditit. Deset godina niste ništa osvojili i izgledate poput budala", navodno je Spalletti vikao igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottijeva reakcija

Poslije toga uslijedila je Tottijeva reakcija. Navodno je isto tako žestoko odgovorio treneru čime je dodatno kod njega izazvao gnjev.

"Ti začepi. Nemaš pravo ništa govoriti kada okolo kartaš do dva ujutro", poručio mu je prema pisanju talijanskih medija Spalletti nakon čega je navodno došlo do obračuna što je trener opovrgnuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morao sam im reći da sam nezadovoljan, ali do tučnjave nije došlo. Nikada to ne bih napravio", izjavio je Spalletti, a o incidentu se očitovao i predsjednik Rome JamesPallotta.

"Nije to bila samo rasprava njih dvojice. Ono što se dogodilo ne razlikuje se od rasprave s drugim igračima. Trener nije sretan s igračima jer su izgubili koncentraciju dok su bili u vodstvu", pojasnio je Pallotta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastanak s upravom

Zbog svega ovoga u ponedjeljak bi se Spalleti trebao sastati sa sportskm direktotom WalteromSabatinijem i izvršnim predsjednikom kluba MauromBaldissonijem. Trener Rome bi trebao izložiti zašto ne stavlja Tottija u igru dok bi mu dvojac navodno trebao poručiti da ga koristi u preostalim susretima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazzetta je inače objavila i da će Totti vjerojatno krajem sezone napustiti Romu te da će karijeru nastaviti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima ili Sjedinjem Američkim Državama.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo