PRIJATELJSKA UTAKMICA / Porečani testiraju Brazilce

U porečkoj sportskoj dvorani "Žatika" u utorak će se odigrati prijateljski susret između rukometaša Poreča i reprezentacije Brazila.

12.1.2009.
18:07
VOYO logo

Kao uvod u predstojeće Svjetsko rukometno prvenstvo u porečkoj sportskoj dvorani "Žatika" u utorak će se odigrati prijateljski susret između rukometaša Poreča i reprezentacije Brazila.

To će ujedno biti prigoda za testiranje kako tehnike tako i volontera koji će biti angažirani tijekom svjetskog prvenstva koji za Porečane i njihove posjetitelje počinje 17. siječnja utakmicom između reprezentacija Norveške i Saudijske Arabije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za porečke utakmice D skupine prodano je više od polovice karata, a najveći interes vlada za utakmicu između reprezentacije Danske i Srbije koja je na rasporedu u nedjelju, 18.siječnja s početkom u 20.15 sati. Očekuje se da će susrete u Poreču pratiti oko 80 novinara iz Danske, Srbije, Norveške, Egipta, Slovenije, Angole, Bosne i Hercegovine, Italije, Poljske i Hrvatske te 38 fotoreportera.

 RTL televizija će iz Poreča izravno prenositi samo jednu utakmicu i to susret između Norveške i Brazila koji je na rasporedu u nedjelju, 18. siječnja u 18.15 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo