POGODILA GA AMOROVA STRELICA /

Ponajbolji igrač Dinama otkrio tko je osvojio njegovo srce!

Marcelo Brozović je RTL-ovom novinaru otkrio sve o svojim nogometnim željama i planovima, čime ga je osvojila djevojka Silvija i kako mu je živjeti s djedom i bakom.

6.8.2014.
18:00
VOYO logo

Iako mu je tek 21 godina, mladi vezni igrač zagrebačkog Dinama iza sebe ima bogatu nogometnu karijeru, a igrati za zagrebačke 'Modre' Marcelu Brozoviću još uvijek je poput sna.

"Pa nešto fenomenalno. Ovdje se najbolje osjećam... Stvarno je lijepo dolaziti na treninge. Osjeti se da ste igrač. Meni je prelijepo i nadam se da će tako biti", priznao je Marcelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj pomalo samozatajni dečko zaigrao je i za hrvatsku reprezentaciju, i to već na prvoj utakmici protiv Brazila.

"Došao je 1. lipnja i Niko nam je nakon utakmice protiv Malija rekao tko ide, a tko ne ide. Bio sam presretan, zadovoljan. Na utakmicu protiv Brazila došli smo sat i 40 min ranije. Bio je pun stadion, 50-60 tisuća ljudi. Fenomenalna atmosfera. Osjećao sam se baš posebno baš", otkrio je ponajbolji nogometaš Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A tih se dana nije govorilo samo o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu! Top tema bile su i razgolićene fotografije razigranih 'Vatrenih'.

"Ne bih to komentirao. To je privatnost. Što se dogodilo. dogodilo se... Ja ne bih htio da se meni dogodi. Ali ako se dogodi, što je - tu je", rekao je Brozović.

Nezgodne fotografije nisu mu se dogodile, ali su mu zato srce pogodile Amorove strelice.

"Zaljubljen sam. Imam curu već dvije godine. Zove se Silvija. Isto je iz Gorice kao i ja. Družimo se i zabavljamo. Lijepo nam je. Privukla me izgledom. Pametna je stvarno. Ide na fakultet studira biologiju na PMF-u. Ona ne bi htjela da ja odem vani jer još ima tri godine fakulteta i bit će joj žao ako odem. Vidjet ćemo što će biti", priznao je zaljubljeni Marcelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjestan je da bi već krajem ljeta mogao napustiti Dinamovu klupu, no sada mu je najvažnije da se njegov tim plasira u Ligu prvaka. Života u inozemstvu se ne boji.  A postoji li neki klub u kojem bi ti volio igrati?

"Pa najdraži mi je klub Chelsea. Tamo bih volio igrati. Ako se to dogodi, bit će odlično", otkrio je mladi nogometaš još jednu svoju tajnu želju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubav prema lopti u Marcelu je prisutna još od malih nogu. Velikim je dijelom za to zaslužan i tata koji je igrao nogomet. A upravo je njegova bila zadnja kad je Brozoviću junioru valjalo izabrati ime.

"Kad netko kaže Marcelo, odmah znam da sam to ja".

Iz kakve obitelji dolaziš?

"Iz obične obitelji. Ništa posebno. Svi su išli u školu. Bave se nogometom. Živim s bakom i dedom. Imam brata i sestru. Svi su ponosni na moj uspjeh. Mama najviše. Mama me stalno hvali. Ja to baš ne volim.  Tata je ono malo više kritički. Kad igram loše zna mi i par riječi kazati. Ja to prihvatim i to je najbolje", dodao je vezni igrač Dinama.

Izvršnog predsjednika Dinama iznimno cijeni, pa tako sa Zdravkom Mamićem ponekad i zaruži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fenomenalan je. Fenomenalno radi. Svaka mu čast na tome... Kad nas pozove na večeru znamo se podružiti. Sad smo isto nedavno bili na večeri. Družimo se kao i svi", zaključio je Brozović.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo