REAKCIJE NA PAKAO U GRČKOJ / 'Policija je samo gledala, pokušali su nas ubiti!'

Image
Foto: PIXSELL

Pravi pakao dočekao je hrvatske navijače u predgrađu Atene. Udruga 'Uvijek vjerni' najavila je tužbu protiv odgovornih zbog pokušaja ubojstva.

8.10.2011.
9:26
PIXSELL
VOYO logo

Oštre reakcije na neviđenu tučnjavu navijača u Grčkoj stižu sa svih strana, kao i priče svjedoka koji su sudjelovali u brutalnim napadima.

Donedavni predsjednik navijačke udruge 'Uvijek vjerni'Krunoslav Grlević ispričao je što se točno dogodilo prije i tijekom utakmice, najavivši i tužbu protiv odgovornih osoba zbog pokušaja ubojstva.

"Na putu prema stadionu pedesetak napadača pretuklo je obitelj s djecom. Sve se to dogodilo pred policijom koja je samo stajala i poručila nam da bježimo", ispričao je Grlević. U napadima ispred stadiona stradalo je i dvoje djece mlađe od deset godina. Lakše su ozlijeđena.

Isti ti napadači zatim su pušteni na stadion i ponovno napali hrvatske navijače bacavši na njih stolice, baklje i ostale zapaljive naprave. Jedan je navijač ostao bez prsta.

Iako hrvatski navijači tvrde kako su sudjelovali u bakljaži, naglašavaju kako napad nije došao s njihove strane, već od strane grčkih navijača, među kojima se nalazio i velik broj navijača iz Srbije.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoje djece pretučeno, jedan navijač ostao bez prsta

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo