POJAČANJE ZA MALI DINAMO: / Španjolski dragulj igra protiv Olympiacosa

Image

Osim prve momčadi za nastavak natjecanja u Ligi prvaka pripremaju se i Dinamovi juniori koje u utorak u 15 sati na stadionu Hitrec-Kacianu očekuje ogled protiv Olympiacosa.

19.10.2015.
18:13
VOYO logo

Nakon dva kola na prvom mjestu F skupine je Arsenal sa šest bodova, Dinamo i Olympiacos imaju po tri boda, a na začelju je Bayern bez bodova.

"Očekuje nas teška utakmica s grčkim protivnikom. Olympiacos je u utakmici s Arsenalom pokazao kvalitetu i koliko su dobra ekipa. Činjenica je da nam nedostaju neki igrači koji su s hrvatskom reprezentacijom na Svjetskom U-17 prvenstvu, ali bez obzira na taj nedostatak tražit ćemo dobru igru i dobar rezultat. Vjerujem u svoje igrače i nadam se da će utakmica dobro proći ako ćemo se držati dogovora. Također, vjerujem da ćemo biti još bolji ako ćemo imati podršku s tribina kakvu smo imali na utakmici s Arsenalom. Nadam se da će sve proći dobro i da ćemo vidjeti jednu dobru utakmicu i naravno, da ćemo upisati pozitivan rezultat," poručio je trener Mario Cvitanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od igrača prve momčadi Dinama koji mogu nastupati za juniore za ovu će utakmicu konkurirati Amer Gojak i Dani Olmo, koji je proglašen među 50 najvećih nogometnih talenata u svom godištu (1998.). Filip Benković i Ante Ćorić konkurirati za seniorsku utakmicu Lige prvaka.

Podsjetimo, Dinamo je u prvom kolu ispustio bodove izgubivši kod kuće od Arsenala (0-2), da bi u drugom kolu 'modri' juniori sjajnom igrom svladali Bayern (2-1). Olympiacos je u prvom kolu slavio 1-0 protiv Bayerna, a zatim je u drugom kolu u Londonu izgubio od Arsenala 2-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo