ŠETNJA RIVOM? NEPROCJENJIVO / Pogledajte kako su igrači Beşiktaşa uživali u Splitu!

Uoči prijateljskog ogleda protiv hajduka na Poljudu, koji počinje u 19 sati, nogometaši Beşiktaşa prošetali su se Splitom i uživali u njegovim znamenitostima. Nisu skrivali svoje oduševljenje onime što su vidjeli.

10.10.2013.
16:00
VOYO logo

Delegacija Beşiktaşa odlučila je iskoristiti lijep i sunčan dan  kako bi se prošetala starom jezgrom Splita. Turski gosti nisu skrivali oduševljenje onime što su vidjeli nakon razgledavanja Dioklecijanove palače i ostale splitske znamenosti. Posebno ih je oduševio ritual 'trljanja' palca na spomeniku Grguru Ninskom, što je stara tradicija u Splitu.

"U ovoj kratkoj šetnji igrači su pokazali oduševljenje Splitom. Jako mi se sviđa grad, sve znamenitosti, jako im je bilo interesantno baciti pogled na Rivu i puno ljudi koji se šeću. Tako da je i utakmica bila u drugom planu, pogotovo jer je prijateljska. Mislim da bi mogla biti zanimljiva i da bi se moglo skupiti puno ljudi. S obzirom da smo mi sada u Besiktasu, ja se nadam da će mo mi pobijediti, ali i da bude neriješeno, ne bi nam to bio problem. Neka bude 1:1", zaključio je Bilićev pomoćnik Nikola Jurčević tijekom šetnje Dioklecijanovim gradom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo