VIDEO KOJI SVE OTKRIVA /

Pod povećalom: Ovako je Modrić kreirao igru Reala

Image
Foto: AP

Modrić je zbog sapunice koja je pratila njegov prelazak na Santiago Bernabeu bio i pod posebnim povećalom Realovih navijača, a možemo reći kako je izbirljiva madridska publika vrlo brzo prepoznala genijalnost hrvatskog playmakera.

4.9.2012.
12:45
AP
VOYO logo

LukaModrić odigrao je solidnu utakmicu za Real u svom prvom nastupu u Primeri. Predstavom omalenog veznjaka zadovoljan je bio i JoseMourinho.

"Nije u idealnom fizičkom stanju pa smo ga rasteretili od defenzivnih zadataka. Međutim, dobro je što je odigrao 60 minuta. Nadamo se da će kontinuitet nastupa nastaviti i u reprezentaciji", rekao je nakon pobjede nad Granadom slavni Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je zbog sapunice koja je pratila njegov prelazak na Santiago Bernabeu bio i pod posebnim povećalom Realovih navijača, a možemo reći kako je izbirljiva madridska publika vrlo brzo prepoznala genijalnost hrvatskog playmakera, što potvrđuju ovacije u trenutku kada je Mourinho odlučio povući "Pticu" s travnjaka.

Još jedan dokaz da će se svaki Modrićev potez pomno analizirati je i video koji je u ponedjeljak osvanuo na Youtubeu. Naime, jedan je temeljiti navijači izdvojio svaku akciju u kojoj je Hrvat sudjelovao u nedjelju navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se Modrić snašao u dresu Kraljevskog kluba pogledajte u video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike