ne baš impresivna večer / Po dva poena Bogdanovića i Hezonje, Rudež ostao na klupi

Image
Foto: AP Images

Bogdanović je u 10. porazu Netsa u njihovom 12. ovosezonskom nastupu na terenu proveo 17:53 minuta i za to vrijeme uputio jedan neprecizan šut za dva iz igre, te je pogodio oba slobodna bacanja

19.11.2015.
8:10
AP Images
VOYO logo

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović postigao je samo dva poena u 111-116 porazu Brooklyn Netsa na gostovanju kod Charlotte Hornetsa, dok je Mario Hezonja ubacio također samo dva poena u 104-101 domaćoj pobjedi Orlando Magica protiv Minnesota Timberwolvesa za koje Damjan Rudež nije niti ulazio u igru u susretima NBA lige igranima u srijedu.

Bogdanović je u 10. porazu Netsa u njihovom 12. ovosezonskom nastupu na terenu proveo 17:53 minuta i za to vrijeme uputio jedan neprecizan šut za dva iz igre, te je pogodio oba slobodna bacanja. Usto je sakupio četiri skoka, te po jednu asistenciju i osvojenu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastojanju da po prvi put ove sezone spoje dvije pobjede, nakon što su u utorak na svom terenu svladali Atlanta Hawkse sa 90-88, Netsima nije pomogla niti odlična igra Thaddeusa Younga koji je postigao 27 koševa uz 8 skokova. Kod Hornetsa, koji su sada na 50-postotnom učinku od 6-6, istaknuo se Nicolas Batum sa 24 ubačaja i 8 asistencija.

Hezonja je odigrao samo 8:28 minuta u prvom poluvremenu za Orlando, te je za to vrijeme uputio tri šuta iz igre (1-2 za dva i 0-1 za tricu), a sakupio je i po dva skoka i asistencije. Susret u Orlandu odlučen je u produžetku, a junak pobjede domaćih bio je Evan Fournier koji je pogodio tricu za pobjedu tri sekunde prije kraja. Fournier je sa 26 ubačaja bio i prvi strijelac Magica, Elfrid Payton je dodao 24 uz 7 skokova i 6 asistencija. Kod Wolvesa sjajni su bili prvi u+izbori posljednja dva "drafta", Andrew Wiggins sa 28 koševa i Karl-Anthony Towns sa 21 pogotkom, 12 skokova i 6 blokada, a blizu "triple-double" učinka bio je i Španjolac Ricky Rubio sa 8 koševa, te po 12 skokova i asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orlando je sada na omjeru 6-6, a Minnesota na 5-7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo