PERIŠIĆ SE VRATIO U MILANO I OSTAO U ŠOKU: / Iz luksuznog stana na 19. katu nestali su mu satovi vrijedni gotovo 600.000 kuna!

Image

'Zadnji put kad sam vidio ukradene satove bio je 27.

14.6.2019.
7:51
VOYO logo

Kad se hrvatski nogometni reprezentativac i igrač talijanskog Intera Ivan Perišić vratio kući u Milano, dočekalo ga je neugodno iznenađenje. Iz stana na 19. katu nestala su mu tri sata vrijednosti čak 80 tisuća eura (gotovo 600.000 kuna). Dva su sata pripadala njegovoj supruzi Josipi, dok je jedan njegov. Supruga je ostala bez Rolexa vrijednog 20 tisuća eura, te posebne linije Audemars Piguet, sata koji košta 50 tisuća eura. Ivan je, pak, ostao bez Hublota vrijednog 12 tisuća eura.

Kako piše talijanska La Stampa, Perišić se jučer poslijepodne vratio s obitelji u svoj stan u jednoj od najpoznatijih zgrada u Milanu i otkrio da je opljačkan. Policiji je rekao da je netko ukrao tri sata iz gornje ladice u garderobi. Dva ženina sata bila su u jednoj kutiji, a njegov u drugoj. Kradljivac je ostavio kutije od satova u ladici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema znakova provale: Lopovi nisu dirali novac i dragocjenosti

Hrvatski reprezentativac nije znao točno reći kada je opljačkan, budući da je bio u Hrvatskoj. "Zadnji put kad sam vidio ukradene satove bio je 27. svibnja, prije nego sam s obitelji otišao u Hrvatsku", rekao je Perišić policiji i dodao kako na ulaznim vratima nije bilo znakova nasilnog ulaska.

No, zanimljivo je da kradljivac nije ukrao ništa drugo osim satova, iako je u drugim ladicama bilo novca i drugih dragocjenosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zgrada je inače pod 24-satnim nadzorom i ima recepciju koja radi 24 sata na dan. Jedina osoba koja, uz dozvolu obitelji Perišić, ima pristup stanu i rezervni ključ je čistačica, te će možda ona znati više o cijelom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo