NALBANDIAN JE POLUDIO / Ovo morate vidjeti: Čilić prekidom osvojio titulu!

Image
Foto: AP

Ono što se dogodilo u finalu Queen'sa doista se rijetko viđa na ATP Touru. David Nalbandian je u drugom setu potpuno izgubio živce iako je vodio 1-0 u setovima, udario je reklamu, ozlijedio linijskog suca i zaradio diskvalifikaciju, a Čilić naslov!

17.6.2012.
17:16
AP
VOYO logo

Bio je to vrlo neizvjestan dvoboju u londonskom Queen's Clubu. David Nalbandian osvojio je prvi set u tie-breaku rezultatom 7:3, no odmah na početku drugog niza Marin Čilić oduzeo je Argentincu servis i poveo 2:0.

Drama se nastavila i sredinom tog seta - hrvatski tenisač je ispustio prednost 3:1, Nalbandian je uspio vratiti break (3:3), da bi odmah u sljedećem gemu ponovno izgubio servis. Bilo je to previše za ionako temperamentnog Argentinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U naletu bijesa udario je mali reklamni pano koji okružuje linijskog suca, a pritom ga je i ozlijedio, pa je glavni sudac meča bio prisiljen, zbog povrede kodeksa ponašanja - diskvalificirati 'poludjelog' Argentinca.

Publika u Queen's je negodovala, ali većina njih nije ni vidjela što je Nalbandian napravio, kao ni linijskog suca koji je šepajući napustio teren. Tako je Čilić na doista bizaran način osvojio sedmu titulu u karijeri i prvu ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako mi je žao što sam to napravio, ali bio sam strašno frustriran na terenu i ponekad je to teško kontrolirati. Slažem se da sam napravio pogrešku, ali svi nekada griješimo i mislim da finale nije trebalo ovako završiti", izjavio je Argentinac koji se još nešto žalio i na račun ATP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo