Legenda Uniteda progovorila / 'Ovo je dokaz da Premier liga nije najbolja u Europi'

Image
Foto: AP

'Ova momčad mora ići na jedan veliki remont. Treba im šest ili sedam novih igrača', izjasnio se Keane.

26.2.2014.
10:01
AP
VOYO logo

Sinoćnji poraz Manchester Uniteda od Olympiakosa u Pireju bio je sramotan iako su engleski mediji suglasni u tome da je cijela sezona Crvenih vragova sramotna.

Jasno je da će Unitedovci ostati bez trofeja, ali ono što ih treba brinuti jest propuštanje Lige prvaka sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

David Moyes će tako šoping listu za prijelazni rok morati baciti u smeće.

"Jedini krivac za ovaj debakl sam ja! Preuzimam svu odgovornost za ovakvu siromašnu izvedbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je najlošija utakmica koju smo odigrali u Europi ove sezone. Nisamo zaslužili ništa bolje od ovoga što nam se dogodilo u ovoj utakmici. Iznenađen sam, nisam očekivao ovakvu našu predstavu", rekao je Moyes.

"Imamo i uzvrat. Old Trafford je vidio dosta naših velikih utakmica, nadam se da će 19. ožujka protiv Olympiacosa vidjeti još jednu", dodao je trener Vragova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova tragedija šokirala je većinu fanova, ali ne i bivšu legendu kluba, Roya Keanea.

"Ova momčad mora ići na jedan veliki remont. Treba im šest ili sedam novih igrača. Mislim da će David Moyes biti šokiran. Stigao je ovoga ljeta očekujući velike stvari, ali ga vjerojatno šokira kvaliteta ove momčadi s kojom radi..." kazao je Keane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stalno nam ispiru mozak kako je Premierliga najbolja na svijetu, ali to su gluposti. Možda ima najbolji brand, ali vidjeli smo koliko se engleski klubovi muče na europskoj sceni i koliko zaostaju za najboljim europskim momčadima", zaključio je stručni komentator ITV-a.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo